Butik

Butik/
 • Out of Stock

  Golden Silk Capsule Serum

  763.00 kr inkl. moms
  Goldis flaggskepp I en ny generation av produkter. Ett silkeslent mjukgörande serum, speciellt utformat för att fukta, bibehålla vitalitet och reducera tecken på rynkor. Detta moderna serum är berikat med ett högt koncentrat av hyaluronsyra och är känt för sina utomordentliga fuktande egenskaper.
 • Out of Stock

  Intensive Anti-Wrinkle Cream

  215.00 kr inkl. moms
  Denna intensiva anti-rynkkräm erbjuder exeptionell omtanke för normal till torr hud. Den innhåller mineraler från Döda Havet och är rikt på örtextrakter, inklusive mandelolja, vetiver och myrraextrakt.
 • Out of Stock

  Intensive Anti-Wrinkle Serum

  272.00 kr inkl. moms
  Detta är det optimala serumet  för förebyggande av rynkor. För normal till torr hy. Rik på aktiva A- och B-vitaminer, salter, aminosyror och essentiella oljor som hjälper till att bibehålla fukten och balansen i hyn. Serumet förbättrar även hyns struktur genom att märkbart reducera fina linjer.
 • Out of Stock

  Renewal Eye Cream for all skin types

  227.00 kr inkl. moms
  Denna silkeslena, unika ögonkräm är speciellt utformad för det känsliga området runt dina ögon. Berikad med mineraler från Döda Havet, sheasmör, hyaluronsyra, druvkärneolja, sötmandelolja och E-vitaminer.
 • Out of Stock

  Vitality Moisturizing Cream

  215.00 kr inkl. moms
  Vitality fuktkräm mjukgör, berikar och vårdar varsamt känslig normal till torr hy. Denna dagkrämen är lätt absorberande och gör din hy silkeslen och fuktad.
 • Out of Stock

  Renewal Nourishing Cream

  215.00 kr inkl. moms
  Denna kräm ger näring och mjukgör din hy med en unik kombination av E-vitamin, aloe gel, naturliga oljor och naturliga mineraler från Döda Havet.
 • Out of Stock

  Clarifying Peeling Gel

  230.00 kr inkl. moms
  En väldigt mild men effektiv peelinggel, utvecklad särskilt för de känsliga delarna av ditt ansikte, hals och dekoltage. Gelen rengör huden och tar bort döda hudceller, vilket främjar till verkningen av nya celler.
 • Out of Stock

  Pure Revival Mud Face Mask

  217.00 kr inkl. moms
  Pure Revival Mud Ansiktsmask är baserad på en avancerad  formel, sammansatt av mineraler och lera från Döda havet.
 • Out of Stock

  Fresh Complexion Cleansing Milk

  187.00 kr inkl. moms
  Varsam rengöringsmjölk, berikad med naturligt fuktande mineraler från Döda havet. Utformad för rengöring  från smuts och överflödig makeup.
 • Out of Stock

  Fresh Complexion Toning Lotion

  187.00 kr inkl. moms
  En alkoholfri varsam toner, speciellt framtagen för att avsluta rengöringsprocessen och lämna efter sig hud som känns ren, vital och fräsch.
 • Out of Stock

  Mineral Touch Hand Cream

  150.00 kr inkl. moms
  En underbar handkräm gjord på mineraler från Döda havet och naturliga oljor såsom apelsinolja, solrosolja och ringblomsolja.
 • Out of Stock

  Mineral Touch Body Butter – Litchi

  220.00 kr inkl. moms
  Ett kroppssmör med naturliga mineraler från Döda Havet och Sheasmör som är otroligt välgörande, mjukgörande och vårdande. Kroppssmöret ger huden välbehövlig fukt och skydd, gör den len och mjuk och hjälper huden att behålla sin fuktbalans i många timmar.
 • Out of Stock

  Purifying peeling scrub – Litchi

  217.00 kr inkl. moms
  En kroppsscrub baserad på mineraler från Döda Havet och naturliga oljor. Scruben läker och föryngrar huden och tar bort döda hudceller.
 • Out of Stock

  Pure Revival Mineral Mud Mask

  195.00 kr inkl. moms
  Njut av Pure Revival Mud Mask I tryggheten av ditt egna hem. En av de mest åtråvärda produkterna från Döda havet, är denna lermask som blivit känd över hela världen för dess kraftfulla läkande effekt. Denna unika lermask har visat sig lindra symptom på stress, muskelvärk, reumatiska besvär, hudinflammationer, torr hy, psoriasis, eksem och mycket annat.